R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Vloertegels Friesland

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woning dan kunt u kiezen uit verschillende opties. Tegels op de vloer is voor veel situaties een prima keuze. Tegels zijn makkelijk te onderhouden en bovendien gaan ze tientallen jaren mee. Als u op zoek bent naar mooie vloertegels in Friesland dan kunt u hiervoor terecht bij R.J. van Netten in Workum. U kunt kiezen uit een groot assortiment vloertegels, waardoor er altijd wel een kleur en model is dat bij uw smaak en interieur past. 

Kies voor duurzame vloertegels in Friesland

Wilt u een vloer leggen of laten leggen in uw woonkamer dan kunt u onder andere kiezen voor mooie vloertegels. Hiervoor moet de vloer wel eerst worden geëgaliseerd. Daarna kunt u vloertegels leggen o laten leggen. Een tegelvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. U kunt hiervoor de stofzuiger gebruiken of de vloer dweilen met een mild reinigingsmiddel. Tegels gaan vele tientallen jaren mee zonder dat u er veel omkijken naar heeft. 

Bestel nu mooie vloertegels online

Bij R.J. van Netten kunt u mooie en scherp geprijsde vloertegels bestellen. U kunt hiervoor ook eerst een offerte aanvragen, bijvoorbeeld als u tegels nodig heeft voor een relatief grote ruimte. Neemt u daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 06 55 331 556. U kunt ook een verzoek om een offerte sturen naar ons e-mailadres info@vannetten.nl. Wij zorgen er dan voor dat u binnen afzienbare tijd een passende offerte van ons ontvangt. Ook als u meer informatie wilt over onze diensten en producten kunt u ons vanzelfsprekend benaderen.