Keramische vloeren
Houtlook

Keramische klasse met de uitstraling van hout

Veel mensen vinden een houten vloer erg mooi, maar een houten vloer vergt ook veel onderhoud. Zo is een houten vloer erg kwetsbaar voor krassen of verkleuring en gaat het werken bij temperatuursverschillen. Daarnaast is vocht natuurlijk erg slecht voor een houten vloer.

Voordelen keramische vloer

Met een keramische vloer zul je nooit last hebben van werking bij een temperatuursverschil en zijn ze ook perfect te gebruiken in vochtige ruimtes zoals je badkamer. Je kunt keramische tegels zelfs als wandtegel gebruiken in je douche. Daarnaast heb je met een keramische vloer geen last van krassen of verkleuring.

Toepassingen en uitvoeringen keramische vloer

Keramische vloeren zijn te verkrijgen in vele uitvoeringen. Denk bij keramische houtlook aan bijvoorbeeld eiken, kersen, visgraat, greywash etc. Daarnaast kun je kiezen van strak tot doorgeleefd. Zo zit jouw favoriete houtlook er altijd tussen.

Wil je een prachtige onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer met houtlook? Dan is een keramische vloer voor jou de perfecte oplossing. Meer weten? Neem gerust contact op.