Natuursteen
Hardsteen
Natuursteen
Hardsteen
Natuursteen
Hardsteen
Natuursteen
Hardsteen
Vorige slide
Volgende slide

Hardsteen

Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment hardsteentegels. De tegels zijn verkrijgbaar met een verschillende afwerking van de boven- en zijkant. Hieronder maken we een onderscheid tussen een gezoete, soft finish en classic afwerking.

Gezoet
Een gezoete hardsteen heeft een mat effen oppervlak, waarbij geen sporen te zien zijn van de afwerking. Qua glans zijn er verschillende gradaties mogelijk.

  • licht gezoet;
  • geringe glans;
  • gezoet: matglans;
  • donker gezoet: bijna hoogglans.

Soft Finish hardsteen

Hardsteentegels met een soft finish-afwerking hebben een glad afgewerkte toplaag. Daardoor is het ook met blote voeten prettig lopen over de tegels en hecht vuil zich minder snel. Tegels met een soft finish-afwerking zijn tevens makkelijk schoon te maken.

Classic hardsteen

Klassieke hardsteentegels zijn te herkennen aan hun klassieke en enigszins ouderwetse uitstraling. Vroeger waren ze populair en terug te vinden in vele huizen. Vandaag de dag is het assortiment tegels veel groter, maar kiezen mensen nog altijd voor die ouderwetse, warme look. Klassieke hardsteentegels worden getrommeld. Deze bewerking veroudert het aanzien van de zijkant van de tegels en laat ze er authentieker uitzien.

Bekijk hieronder voorbeelden van hardsteentegels die we bij onze klanten thuis hebben aangelegd.