R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Vloeren cementtegels

U heeft het eindelijk besloten: er komen cementtegels op de vloer. Maar nu nog een bedrijf die ze komt zetten. Schakel nu R.J. Van Netten Tegelbedrijf & Tegelzetter in om uw nieuwe cementtegels aan te schaffen en te laten zetten. Wij hebben een ruim aanbod om u te inspireren voor uw nieuwe vloer en leveren kwaliteitswerk.

Vloeren Cementtegels in vele stijlen

Cementtegels zijn waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij het leggen van een nieuwe vloer, maar er zitten een hoop voordelen aan. Zo zijn er heel veel diverse soorten uitvoeringen waarin cementtegels te verkrijgen zijn en ze gaan jaren mee. Doordat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, zijn cementtegels geschikt voor iedere ruimte, of u nou uw woonkamer wilt betegelen of uw kantoor. Wij bij Van Netten verkopen cementtegels in verschillende stijlen. Zo bieden we tegels aan in de Franse, Spaanse, Portugese en Marokkaanse stijl in diverse kleuren en patronen. Wij leveren een professioneel resultaat volgens de gemaakte afspraken.

Vraag een offerte aan voor vloeren cementtegels

Benieuwd hoeveel het zou kosten om uw woonkamer of slaapkamer te betegelen? Vraag dan nu een offerte aan en dan maken wij voor u zo snel mogelijk een prijsopgave. Wilt u eerst meer informatie over onze tegels of heeft u vragen over ons bedrijf, dan kunt u contact met ons openen. Bel ons op het nummer 0655331556 of stuur een e-mail naar info@vannetten.nl. U kunt op afspraak langskomen. Wij zijn zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur open en op koopavonden op donderdag van 19:00 tot 21:00 uur.