R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Tegelzetter Friesland

Omdat het zeer specialistisch werk betreft, is de hulp van een goede tegelzetter in Friesland altijd welkom. Er zijn immers voldoende situaties te bedenken waarin tegelzetten nodig is. Bijvoorbeeld wanneer voor verbouwingen wordt gekozen, maar ook bij nieuwbouw. Om zeker te zijn van goede kwaliteit, is het altijd slim om vakmensen zoals Tegelzetbedrijf Van Netten in te zetten. Dit geeft in ieder geval veel zekerheid dat het werk op de juiste wijze zal worden uitgevoerd. Bovendien worden er dan zeer veel mogelijkheden geboden.

Werk voor een tegelzetter in Friesland

Wat zijn nu eigenlijk goede werkzaaheden voor een tegelzetter in Friesland? Naast sanitair kan het bijvoorbeeld ook gaan om het werken met natuursteen en ook keramische vloeren zijn in goede handen. Bovendien is het natuurlijk zo dat bijvoorbeeld het vragen van advies of een deskundig oog bij een vakman als deze in goede handen is. Er zijn dus allerlei redenen om met een specialist te werken om er zeker van te zijn dat alle zaken van de best mogelijke kwaliteit zullen zijn.

Offerte opvragen

Om een beeld te krijgen van de kosten waarmee het inhuren van Tegelzetbedrijf Van Netten gepaard gaat, is het slim om een offerte aan te vragen. Daarmee is een goede raming van de prijs te geven. De aanvraag kan worden gedaan per e-mail of per telefoon. Info@vannetten.nl of 06-55 331 556 zijn hiervoor beschikbaar. Ook kan via deze wegen direct een vraag worden gesteld wanneer deze er is. Op die manier kan dus alles direct duidelijk zijn en kan worden besloten wat de best mogelijke oplossing is.