Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Keramische vloer Groningen

Een keramische vloer Groningen kan in een flink aantal vormen worden aangelegd. Daardoor is het zeer geschikt voor allerlei toepassingen. Wel is het natuurlijk zo dat het aanleggen van een dergelijke vloer het best door iemand met kennis van zaken kan worden gedaan. Wij kunnen een vakman verzorgen die dit op de juiste manier voor u kan doen. Zo kunt u dus zonder veel moeite de best mogelijke vloer die aansluit op de wensen die u heeft vinden. Dit is een interessante optie.

Steeds meer mogelijkheden

Het mooie aan dit soort vloeren is dat het aantal mogelijkheden steeds groter wordt. Denk bijvoorbeeld aan de vele verschillende soorten uitwerkingen. Een voorbeeld hiervan is de vloer met houtlook. Dit is geen echte houten vloer, maar wel een zeer goede benadering hiervan. Dit kan dus een hele mooie alternatieve oplossing zijn in heel veel ruimtes waar om uiteenlopende redenen hout geen goed idee is. Om hier advies over te krijgen kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen u er dan bij helpen.

Vragen en mogelijkheden

Heeft u nog vragen, of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Dan is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Een manier om dat te doen is door het contactformulier op de website in te vullen of door zelf een e-mail te sturen naar info@vannetten.nl. Daarnaast is natuurlijk ook de telefoon een goede optie. Bellen naar 06 55 331 556 zorgt ervoor dat u direct met iemand kunt spreken over de mogelijkheden. Er kan dan snel actie worden ondernomen.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten