Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Geef uw woning de juiste uitstraling met cementtegels

Wanneer u uw huis opnieuw gaat inrichten dan begint u natuurlijk bij de vloer. Want de vloer bepaalt voor ene groot deel de uitstraling van een ruimte, of dat nu een woonkamer, studeerkamer of kantoorruimte is. De rest van de inrichting wordt afgestemd op de vloer en de muren. Met cementtegels geeft u een ruimte een heel aparte uitstraling en bovendien kiest u voor een vloer die bijzonder weinig onderhoud nodig heeft.

Ruime keuze in cementtegels

Misschien denkt u dat cementtegels alleen maar grijs zijn, de standaard kleur van beton. Maar niets is minder waar. Cementtegels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en patronen. U kunt er dus een vloer van leggen of door ons laten leggen in ieder gewenst patroon. Zo kunt u een ruimte een geheel eigen sfeer en uitstraling geven. U kunt de kleuren afstemmen op uw persoonlijke smaak. Als u kiest voor een neutrale kleur die met meerdere andere kleuren is te combineren dan kunt u de meubels na verloop van tijd probleemloos vervangen en andere plaatsen die eveneens perfect bij uw vloer passen.

Vraag een offerte aan voor de perfecte cementtegelvloer

Tegelzetbedrijf Robert van Netten heeft jarenlang ervaring met het leveren en plaatsen van tegelvloeren. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via ons e-mailadres info@vannetten.nl. Heeft u vragen over cementtegels of andere tegelproducten? Belt u dan gerust met telefoonnummer 06 – 55 331 5556. Wij staan u graag te woord of sturen u binnen enkele dagen een passende offerte.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten