R.J. van Netten
Tegelzetbedrijf voor keramische en natuursteentegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Tegelzetbedrijf Sneek

Wanneer u een tegelzetbedrijf in Sneek zoekt, kunt u terecht bij tegelzetbedrijf R.J. van Netten. Hier bent u op het juiste adres voor levering en professionele plaatsing van tegels. Om wat voor inrichting het ook gaat en wat uw wensen ook zijn, bij dit tegelzetbedrijf voor Sneek is het assortiment in keramische tegels en natuursteentegels in tegels onbeperkt.

Tegelzetbedrijf Sneek voor keramische en natuursteentegels

Het tegelzetbedrijf voor Sneek is gespecialiseerd in keramische en natuursteentegels. De keramische tegels zijn in alle soorten, typen en kleuren beschikbaar. De natuursteentegels komen uit een diversiteit van landen en zijn in diverse soorten beschikbaar. Denk onder andere aan tegels van marmer, hardsteen en leisteen welke aangeboden worden in verschillende uitvoeringen. Zonder twijfel bent u bij het tegelzetbedrijf Sneek op de juiste plek voor:

Alle soorten tegels zijn van hoge duurzaamheid, makkelijk in onderhoud en er is een regelmatige en hoge belasting bij de tegels mogelijk.

Het tegelzetbedrijf Sneek voor tegels en sanitair

Tegelzetbedrijf R.J. van Netten voor Sneek kan u tevens voorzien bij volledige vernieuwing van uw badkamer of toilet. Wanneer u uw badkamer of toilet opnieuw wilt betegelen kan het tegelzetbedrijf voor Sneek u ook voorzien van nieuw sanitair. Wij leveren kwaliteit badmeubels, kranen, baden, douchegarnituur en toiletten van diverse kwaliteitsmerken. De levering van tegels en sanitair worden op elkaar afgestemd. Ook wanneer u ons opzoekt voor alleen de levering en plaatsing van tegels zorgen we voor het nakomen van afspraken omtrent datum en tijd. U gaat naar dit tegelzetbedrijf voor Sneek voor levering en plaatsing van keramische tegels en natuursteentegels.