R.J. van Netten
Tegelzetbedrijf van Netten: voor professionele plaatsing van tegels.
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Tegelzetbedrijf Bolsward

Uw specialist voor tegels is het tegelzetbedrijf voor Bolsward. Het tegelzetbedrijf voor Bolsward is R.J. van Netten, wat zich specialiseert in keramische tegels en natuursteentegels. De mogelijkheden in de tegels zijn vrijwel onbeperkt zodat u verzekerd bent van het vinden van de tegel van uw wensen. Bijpassend aan ieder soort inrichting biedt het tegelzetbedrijf Bolsward een grote variëteit in vloertegels, wandtegels, mozaïektegels en cementtegels. Ook voor het leveren en plaatsen van natuursteen zijn vele varianten leverbaar, zoals leisteen, marmer, graniet en hardsteen uit diverse landen.

Tegelzetbedrijf Bolsward voor professionele plaatsing van tegels

Wat voor soort tegels u ook zoekt, u vindt bij tegelzetbedrijf Bolsward tegels van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij tegelzetbedrijf R.J. Van Netten draait het om service en professioneel resultaat. De tegels worden op afgesproken tijd geleverd en vervolgens vakkundig geplaatst waarmee een professioneel resultaat gegarandeerd is. Zo kunt u genieten van een optimaal resultaat van de geplaatste tegels.

Tegelzetbedrijf Bolsward gespecialiseerd in levering en plaatsing van tegels en sanitair

Het tegelzetbedrijf voor Bolsward is gespecialiseerd in keramische en natuurstenen tegels. Naast de tegelhandel en tegelplaatsing kunt u tevens bij het tegelzetbedrijf voor Bolsward terecht voor levering van nieuw sanitair. Wanneer u uw badkamer of toilet opnieuw wilt betegelen en deze wilt voorzien van nieuw sanitair, kunt u bij tegelzetbedrijf R.J. Van Netten terecht voor kranen, baden, douchegarnituur en toiletten van kwaliteitsmerken. Op deze manier kunnen we de volledige aanpassing van u toilet of badkamer realiseren. U kunt terecht bij dit gespecialiseerd tegelzetbedrijf Bolsward voor nieuwe tegels voor uw vloer, badkamer of toilet.