R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Tegels Leeuwarden

Bij tegelzetbedrijf en tegelhandel van Netten bent u aan het juiste adres als het om tegels en tegelzetwerk gaat. Inmiddels hebben wij vele jaren ervaring in allerlei tegelwerk. Van tegels voor uw keuken en badkamer tot een natuurstenen vloer kunt u voor al uw tegelwerk in de omgeving Leeuwarden bij ons terecht. Robert van Netten draagt zorg voor het leveren van tegels en het tegelzetten bij u in de buurt. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met ons of kom langs in onze showroom in Workum.

De specialist in tegels voor Leeuwarden en omgeving

Afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u wilt inrichten hebben wij gegarandeerd de juiste tegel in ons assortiment. Op die manier kunt u de sfeer creëren die u wenst. Wij hebben vele soorten tegels en steensoorten. Natuurlijk kunt u vanuit Leeuwarden en omgeving bij  ons terecht voor advies op maat.
Ons assortiment bestaat o.a. uit een groot aantal hardsteentegels die verkrijgbaar is in verschillende afwerkingen in boven- en zijkanten. Wij maken onderscheid tussen een gezoete, soft finish en classic afwerking. Op onze website kunt u hier meer over te weten komen.

Levering van tegels en zetwerk in Leeuwarden

Naast ons ruime assortiment vloer- en wand tegels bieden wij u ook de mogelijkheid om het tegelwerk door onze ervaren specialisten te laten zetten. Dit doen wij in Leeuwarden en omgeving. Het voordeel voor u is dat alles onder een dak gebeurt, en het complete pakket door één contactpersoon met u wordt afgestemd. Wij bij tegelzetbedrijf & tegelhandel van Netten weten dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij ervoor dat afspraken omtrent datum en tijd worden nagekomen. Bent u benieuwd naar resultaten, dan kunt u op onze site foto’s vinden van afgeronde projecten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden  op het gebied van levering en zetwerk van tegels in Leeuwarden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor de beeldvorming of voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste tegel en/of steensoort, nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze showroom in Workum. Vanaf Leeuwarden zijn wij goed bereikbaar. Onze showroom is doorgaans geopend op vrijdagavond en zaterdag. Door de week kunt u tevens op afspraak bij ons langs komen.