R.J. van Netten
Wij bieden u een breed assortiment aan wand-, vloer en mozaïek tegels.
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Tegels Koudum

Woont u in de omgeving van Koudum en bent u op zoek naar dé tegel specialist, dan bent u bij Tegelzetbedrijf & tegelhandel van Netten aan het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment aan wand-, vloer en mozaïek tegels. Voor het leveren van tegels en het zetten ervan in de buurt van Kouden zijn wij u graag van dienst. Binnen ons assortiment aan tegels en stenen hebben we een ruime keuze uit natuurstenen. Travertin is hier één van. Deze steensoort kenmerkt zich aan zijn onregelmatige poriën en is geschikt om als vloer gebruikt te worden. Deze steensoort is in Koudum en omgeving makkelijk te verkrijgen in de kleuren licht- en donkerbeige en licht- en donkerbruine tegels.

De specialist in tegels voor Koudum en omgeving

Komt u uit Koudum en omgeving dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom. Bij van Netten denken wij graag met u mee in het ontwerpen van uw ruimte. Niet alleen leveren wij allerlei soorten tegels voor uw keuken en badkamer maar ook steensoorten, waaronder hardsteen, leisteen en marmeren tegels. In ons ruime assortiment zit altijd de tegel die u zoekt. Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Voordelig zetten en leveren van uw tegels in Koudum

Naast het leveren bent u bij van Netten ook voor het zetten van uw tegels aan het juiste adres. Uit onze ervaring blijkt dat klanten het prettig vinden om alles onder een dak te hebben. Dit houdt in dat wij u maatwerk bieden en van begin tot eind werken op een professionele manier, samen in overleg met u. Wij bij tegelzetbedrijf & tegelhandel van Netten nodigen u dan ook graag uit om bij ons in de showroom langs te komen. Vanaf Koudum bent u er binnen 10 minuten.