R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Op zoek naar tegels in de omgeving van Heerenveen?

Bij tegelzetbedrijf & tegelhandel R.J. van Netten in Workum helpen wij u graag verder. Robert van Netten is dé specialist op het gebied van tegelzetwerk en tegelhandel in de omgeving van Heerenveen. Van tegels voor uw keuken of badkamer tot aan een prachtige natuurstenen vloer: voor al uw tegelwerk in de omgeving van Heerenveen kunt u bij ons terecht.   

Ruim assortiment met prachtige tegels voor u in Heerenveen

Naast het professioneel zetten van tegels bieden wij u een ruim assortiment met daarin prachtige tegels. Afhankelijk van uw smaak en de sfeer die u wilt creëren in de te betegelen ruimte, hebben wij gegarandeerd een geschikte soort tegel voor u. Zo bestaat ons uitgebreide assortiment uit:

Daarnaast zijn er verschillende steensoorten om uit te kiezen, waaronder hardsteen, leisteen en marmer. 

Levering en zetwerk van tegels in Heerenveen

Wanneer u voor zowel het bestellen als voor het zetten van de tegels kiest voor Robert van Netten, weet u zeker dat de levering en het zetwerk perfect op elkaar aansluiten. Dat is makkelijk, omdat u dan voor het volledige tegelwerk slechts één contactpersoon heeft. Tegelzetbedrijf & tegelhandel Robert van Netten staat voor een professionele plaatsing en een professioneel resultaat!

Vrijblijvende offerte voor levering en montage van tegels voor Heerenveen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van levering en zetwerk van tegels in Heerenveen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor een impressie van het assortiment en de steensoorten die wij aanbieden, nodigen wij u uit om eens langs in onze showroom in Workum, goed bereikbaar vanaf Heerenveen. De showroom is geopend op afspraak, op vrijdagavond en zaterdag. Graag tot ziens bij Robert van Netten, tegelzetbedrijf & tegelhandel!