R.J. van Netten
Uw nieuwe tegels snel en vakkundig geplaatst door van Netten
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Tegels Bolsward

Tegelzetbedrijf & tegelhandel Robert van Netten levert en plaatst op vakkundige wijze allerlei soorten tegels en natuurstenen wanden en vloeren. Door jarenlange ervaring zijn wij de specialist als het om tegelwerk gaat. Wandtegels voor in uw badkamer of keuken tot aan het plaatsen van sanitair, bij ons kan het allemaal. Voor advies op maat kunt u, als u uit Bolsward en omgeving komt, bij ons terecht. Wij adviseren en denken graag met u mee als het om tegels, natuursteen en het zetten ervan gaat.

Uw nieuwe tegels uit omgeving Bolsward snel en vakkundig geplaatst door van Netten 

Naast een zeer breed assortiment tegels en natuursteen bieden wij u tevens de mogelijkheid om deze door onze specialisten te laten plaatsen. Wij begrijpen als geen ander dat het plaatsen van een tegelvloer, wand of badkamer de benodigde stress kan opleveren. Daarom kunt u bij ons terecht voor het complete pakket, van ontwerp tot aan het opleveren. Het voordeel voor u is dat u te maken heeft met maar één contactpersoon, die alles voor u regelt.

Van begin tot eind helpen wij u op deskundige wijze met het ontwerpen van uw ruimte en denken wij graag  met u mee bij het kiezen van een geschikte tegel. Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Snelle levering van tegels aan Bolsward en omgeving

Dankzij de snelle levering van onze tegels kunt u al snel beginnen met het leggen van uw nieuwe vloer.  Gaat u niet alleen uw badkamer of toilet voorzien van nieuwe tegels, maar ook van nieuw sanitair? Kom dan niet alleen voor de tegels bij Van Netten. Ook sanitair kan geleverd worden tegen zeer scherpe prijzen en gratis worden thuisbezorgd!

Wij nodigen u graag uit vanuit Bolsward en omgeving om bij onze showroom in Workum langs te komen. Hier kunt u onze verschillende stenen en tegels komen bekijken en kunt inspiratie opdoen voor de ruimte die u thuis wilt creëren.