R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Nieuwe badkamer Friesland

Wilt u een nieuwe badkamer in Friesland? Robert van Netten is specialist in sanitair en tegels, en kijkt graag met u naar welke mogelijkheden er zijn om een nieuwe badkamer te creëren.

Laat uw nieuwe badkamer in Friesland monteren door een echte specialist

Robert van Netten zit jaren in het vak en heeft verschillende klanten voorzien van nieuwe badkamers in Friesland. Onze specialisten weten precies hoe ze uw oude badkamer kunnen renoveren tot een sfeervolle en functionele ruimte. Alles gaat uiteraard in overleg met u. Elk project begint dan ook met een goed gesprek onder het genot van een kop koffie.

Het voordeel van Robert van Netten is dat alles onder één dak wordt geregeld in Friesland en omstreken. Alle onderdelen worden qua planning precies op elkaar afgestemd. U heeft er geen omkijken naar! Naast service staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. We werken met echte  vakmannen en met kwaliteitsmerken zoals Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx, Geberit, Novellini, Venlo, Wisa, Borma en Dornbracht. Zo zorgen we ervoor dat u jaren kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Soorten tegels zijn bepalend voor uw nieuwe badkamer in Friesland

Tegels bepalen het uiterlijk van uw badkamer. Niet alleen de kleur, maar ook het formaat en materiaal van de tegels zijn bepalend hierin. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende typen:

Ieder type tegel heeft unieke kenmerken. Wij kunnen op basis van uw wensen en eisen een passend advies uitbrengen over welk type tegels bij u past.