R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Leisteen tegels Groningen

Wilt u leisteen tegels in Groningen aanschaffen en direct laten zetten door een ervaren tegelzetter? Dan kunt u eens kennis maken met de veelzijdige mogelijkheden van tegelzetbedrijf R.J. van Netten. U kunt bij ons goed terecht voor diverse leisteen tegels in Groningen, welke in uw woning of uw bedrijfspand gezet kunnen worden door onze ervaren tegelzetter. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten (natuurstenen) tegels. Doordat wij een ruime keuze bieden kunt u bij ons altijd leisteen tegels in Groningen vinden die goed bij u passen.

De mooiste leisteen tegels in Groningen uitzoeken

Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Het is vooral belangrijk dat de leisteen tegels die u in Groningen uit komt zoeken goed passen bij uw persoonlijke smaak. Daarnaast is het zo dat de kleur vaak bepaald welke tegels het best bij de woning en de sfeer passen. Ditzelfde geldt uiteraard wanneer de leisteen tegels in Groningen in een bedrijfspand zullen worden gezet. U bent bij ons altijd van harte welkom om ons veelzijdige assortiment te komen kijken. Voor het bewonderen van ons aanbod leisteen tegels in Groningen kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, aan de Eniggaburren 4-6 in de plaats Workum.

Neem contact op

Heeft u interesse in mooie leisteen tegels? Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken voor de aanschaf van uw nieuwe leisteen tegels in Groningen. Onze tegelzetter zorgt voor een aansluitende service. Wilt u meer weten? Bel dan naar 06 – 55 331 556 of stuur een mail naar info@vannetten.nl