R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Keramische vloer met betonlook aanleggen in huis

Uw vloer heeft een grote invloed op de uitstraling van uw ruimtes! Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle houten vloer, welke een bijzonder warme uitstraling heeft. Naast een houten vloer kan ook een keramische vloer met betonlook het overwegen waard zijn. De betonlook geeft ruimtes een industriële, moderne uitstraling! Tegelzetbedrijf R.J. van Netten helpt u graag bij het aanleggen van zo’n keramische vloer met betonlook in huis. In welke ruimte overweegt u dit type vloer?

Voordelen van een keramische vloer met betonlook

Een keramische vloer met betonlook biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat dit type vloer heel eenvoudig schoon te maken is. Daarbij zijn keramische vloeren bijzonder duurzaam, waardoor u hier vele jaren plezier aan zal beleven. Zeker wanneer u de vloer regelmatig op professionele wijze laat onderhouden. Schade als gevolg van spelende kinderen komt nauwelijks voor bij dit type vloer, doordat de vloer zeer slijtvast is. Het maakt de vloer zodoende ook geschikt voor in een kinderkamer! Ook wanneer u huisdieren heeft, kan dit een voordeel zijn. De scherpe nagels van honden en katten zouden voor schade aan de vloer kunnen zorgen.

Meer informatie over een keramische vloer met betonlook

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een keramische vloer met betonlook? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord, om u meer te vertellen over dit type vloer. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van ruimtes, waarin wij eerder een keramische vloer met betonlook hebben aangelegd. Wanneer mogen wij u van persoonlijk advies voorzien?