R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Keramische vloer leggen Friesland

Een keramische vloer leggen in Friesland is een taak die met veel zorgvuldigheid uitgevoerd moet worden. De tegels moeten perfect op elkaar aansluiten om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Het is daarom altijd aan te raden om een keramische vloer te laten leggen door een ervaren onderneming in Friesland. In dit geval bent u zeker welkom bij Tegelzetbedrijf R.J. van Netten. Vanzelfsprekend kunnen wij niet alleen de keramische vloer leggen in Friesland. U bent bij ons ook van harte welkom om de tegels aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u een complete service, van A tot Z.

Wij komen graag uw keramische vloer leggen in Friesland

U kunt bij ons een keramische vloer uit komen zoeken. Het is belangrijk dat de uitstraling van de vloer juist is. De vloer behoort tot de basis van een ruimte, samen met de wanden en het plafond. Wanneer de basis niet helemaal de juiste sfeer bevat, dan wordt het vrijwel onmogelijk om de ruimte toch nog de gewenste sfeer te geven. Het is daarom belangrijk dat u de juiste keramische vloer laat leggen in Friesland. Hierbij moet u denken aan de kleur van de vloer, maar ook aan de verdere uitstraling. Uiteraard kunnen wij helpen met het vinden van de perfecte vloer voor u. Daarnaast komen wij graag uw keramische vloer leggen in Friesland, op vakkundige wijze.

Contact

Wij kunnen voor u een keramische vloer leggen in Friesland, zodat u de komende jaren weer kunt genieten van een prachtige vloer in huis of op kantoor. U bent altijd welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom, aan de Eniggaburren 4-6 in de plaats Workum – Friesland. Hier kunt u de meest uiteenlopende keramische vloeren op uw gemak bekijken en is er uiteraard de mogelijkheid om u te laten adviseren. Wilt u meer weten? Bel dan naar 06 – 55 331 556 of stuur een mail naar info@vannetten.nl.