R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Keramische vloer kopen Groningen

Een keramische vloer heeft veel voordelen boven andere soorten vloerbedekking. Tapijt is snel vies en moet na een aantal jaren wegens slijtage of vlekken die niet meer kunnen worden verwijderd worden vervangen. Een houten vloer moet regelmatig worden voorzien van een nieuwe laag lak of olie om deze mooi te houden. Daarnaast is er kans op beschadiging door hakken of het schuiven met meubels. U kunt ook een keramische vloer kopen in Groningen. Deze vloeren zijn onderhoudsarm en gaan vele jaren mee.

Een keramische vloer kopen in Groningen is kiezen voor duurzaamheid

Wanneer u kiest voor een keramische vloer kiest u voor een vloer die tegen een stootje kan. Deze vloeren zijn bestand tegen het gewone verkeer in een woonkamer of op een kantoor. Intensief loopverkeer, spelende kinderen of huisdieren, een ongelukje met een kop koffie of glas limonade, het is geen probleem. De vloer is gemakkelijk schoon te houden en vraagt weinig onderhoud. R.J. van Netten Tegelzetbedrijf kan deze vloer voor u leggen en indien gewenst ook onderhouden. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen waaronder hout- en betonlook. Kies de vloer die qua kleur en uitstraling past bij uw smaak en interieur en u zult zien dat uw woonkamer of kantoor een prachtige vloer krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Vraag nu een offerte aan

Is uw vloer aan vervanging toe en wilt u eens wat anders? Vraag dan nu een offerte aan voor uw nieuwe keramische vloer in Groningen. U bereikt R.J. van Netten via telefoonnummer 06 – 55 331 556. U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen met uw vraag of aanvraag voor een offerte. Het adres is info@vannetten.nl.