R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Keramische vloer Friesland

Wilt u een keramische vloer in Friesland laten realiseren door een ervaren onderneming? Dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis te maken met de mogelijkheden van Tegelzetbedrijf R. J. van Netten. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden wanneer u interesse heeft in een keramische vloer in Friesland. Wij zijn actief door heel de provincie en kunnen u dan ook altijd van dienst zijn met een vloer naar wens. Als u een keramische vloer in Friesland wilt, dan luisteren wij graag naar uw specifieke voorkeuren. Op basis daarvan kunnen wij met u mee denken over de juiste oplossing.

De keramische vloer in Friesland uitzoeken

Het maken van een keuze voor een keramische vloer in Friesland is niet eenvoudig. Er komt veel op u af. Niet alleen heeft u de keuze uit diverse soorten vloertegels, maar er zijn ook eindeloos veel kleuren, sferen en stijlen. Het is daarom goed om de tijd te nemen voor het uitzoeken van een keramische vloer in Friesland. Wij kunnen u uiteraard altijd adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. U kunt altijd bij ons terecht voor het uitzoeken van een mooie keramische vloer in Friesland. Wij zijn gevestigd aan de Eniggaburen 4-6 in Workum.

Neem contact op

U bent bij ons altijd van harte welkom wanneer u een keramische vloer in Friesland wilt laten realiseren in uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u gegarandeerd de vloer die u zoekt. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 06 – 55 331 556 of mailen naar info@vannetten.nl