R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Stijlvolle cementtegels voor aan de muur of op de vloer

Er zijn verschillende plekken in huis, waar cementtegels goed tot hun recht kunnen komen. Zo kunnen deze tegels gebruikt worden op een vloer, maar bijvoorbeeld ook tegen wanden van uw ruimtes. De cementtegels worden in verschillende modellen, kleuren en formaten aangeboden. Zo vindt u altijd een type tegel, die aansluit bij de plek waar u deze wilt gebruiken. Bovenal is het van belang, dat de stijl van deze tegels aansluit bij de stijl van de rest van uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor klassiek vormgegeven tegels in een ruimte met antieke kasten, stoelen of accessoires! In een modern ingerichte ruimte kunt u logischerwijs beter voor een strakkere cementtegel kiezen.

Breed aanbod aan cementtegels voor in uw pand

Tegelzetbedrijf van Netten biedt een breed scala aan cementtegels aan. Zo kunt u bij ons terecht voor cementtegels in een Spaanse, Marokkaanse en Portugese stijl! Kijk alvast eens op onze website om te zien hoe mooi de stijlvolle uitstraling van deze tegels is. Aan het gebruik van cementtegels zitten verschillende voordelen. Naast het brede aanbod aan cementtegels, zijn deze bijzonder duurzaam. Ze gaan vele jaren mee, zonder dat er slijtsporen zichtbaar zullen worden. Daarbij vergen ze weinig onderhoud en zijn ze relatief makkelijk schoon te maken.

Cementtegels in uw woning laten zetten

Wilt u ook cementtegels in de ruimtes van uw woning laten leggen? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op met onze tegelzetters. Zij kunnen u van passend advies voorzien over de verschillende tegels waaruit u kunt kiezen en deze vervolgens op een vakkundige wijze voor u zetten.