R.J. van Netten
Kies voor stijlvolle cementtegels van Van Netten.
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Cementtegels Heerenveen koopt u natuurlijk bij Van Netten

Een vloer die zowel mooi als onderhoudsarm is, dat is een wens van velen. En nu is dat prima mogelijk met een vloer van cementtegels Heerenveen. Cementtegels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U kunt er ook voor kiezen om twee kleuren te combineren voor een bijzonder effect. Cementtegels zijn prima geschikt voor een kantoor- of bedrijfsruimte. Maar ook voor uw woonkamer of studeerkamer is het een goede keuze. De tegels isoleren de warmte prima en zijn ook te combineren met vloerverwarming.

Kies voor stijlvolle cementtegels Heerenveen

Bij Tegelzetbedrijf & Tegelhandel R.J. van Netten heeft u volop keuze in diverse soorten cementtegels. U kunt de cementtegels Heerenveen zelf leggen of een afspraak maken voor het professioneel laten leggen van uw nieuwe vloer. De cementtegels gaan vele jaren mee en u heeft er nauwelijks omkijken naar. Reinigen is een peulenschil, zeker als u het vergelijkt met vloerbedekking. Koffie of wijn gemorst? Geen probleem, met een vochtige doek is het zo opgeruimd. Ook druk loopverkeer over de vloer zal deze nauwelijks aantasten. Daarom kiezen steeds meer mensen voor mooie en stijlvolle cementtegels.

Cementtegels voor de beste prijs

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit cementtegels voor de scherpste prijs? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw nieuwe vloer. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 – 55 331 5556. Stelt u uw vraag liever per e-mail, stuur ons dan een bericht op het adres info@vannetten.nl. Wij reageren uiteraard zo spoedig mogelijk op uw bericht.