R.J. van Netten
De mooiste cementtegels vindt u bij Van Netten
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Cementtegels Groningen voor een stijlvol interieur

Uw interieur is belangrijk. Het bepaalt of u zich wel of niet thuis voelt in uw huis. De stijl van de inrichting moet passen bij uw smaak en uw gevoel. U heeft daarbij vele keuzes te maken. Een belangrijke keuze is die voor de vloer. U kunt daarbij kiezen uit vele ondergronden. Vloerbedekking, hout, een gietvloer of cementtegels. Als u kiest voor cementtegels Groningen dan kiest u voor stijl en ook voor gemak. Cementtegels leggen gaat relatief vlug. U kunt het, als u een beetje handige klusser bent, ook zelf doen. Maar laat u het leggen liever over aan een professional, dan staat Tegelzetbedrijf R.J. van Netten voor u klaar.

De mooiste cementtegels Groningen vindt u bij Van Netten

Cementtegels zijn bij Van Netten verkrijgbaar in vele stijlvolle uitvoeringen. Diverse kleuren en patronen zijn mogelijk en u kunt indien gewenst ook twee kleuren met elkaar combineren voor een persoonlijke stijl die u volledig zelf kunt creëren. Een vloer van cementtegels Groningen gaat vele jaren mee, u doet dus een duurzame investering waar u zeer lang plezier van zult hebben. Het onderhoud is in vergelijking met bij voorbeeld vloerbedekking minimaal en de vloer is slijtvast. U hoeft alleen maar te vegen of te stofzuigen en met enige regelmaat de vloer nat af te nemen met een mild schoonmaakmiddel.

Kies voor een mooie en duurzame vloer

Kies voor een vloer waar u jarenlang plezier van heeft. Vraag vandaag nog een scherp geprijsde offerte aan door een e-mail te sturen naar info@vannetten.nl. Heeft u vragen over een cementvloer of één van onze andere producten? Belt u ons dan gerust op telefoonnummer 06 – 55 331 5556.