R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Uw woonkamer krijgt sfeer met cementtegels Friesland

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woonkamer? Overweeg dan eens een vloer van cementtegels. Wellicht komt dit niet als eerste bij u op omdat u bij cementtegels Friesland eerder denkt aan een tuinpad of terras. Maar cementtegels zijn ook prima geschikt voor binnen. U kunt daarbij kiezen uit verschillende stijlen zoals Frans, Spaans of Marokkaans. Kies de stijl die bij u past en Tegelzetbedrijf R.J. van Netten doet de rest.

Zelf een vloer van cementtegels Friesland leggen

Als u een handige klusser bent dan kunt u een vloer van cementtegels Friesland prima zelf leggen. Als u ervaring heeft is dit heel goed te doen. Zorg ervoor dat de vloer vooraf goed geëgaliseerd is zodat de vloer netjes recht komt te liggen en u kunt aan de slag. Ziet u het toch niet zitten om uw nieuwe tegelvloer zelf te plaatsen? Geen probleem, u kunt hiervoor altijd een beroep doen op onze  professionele tegelzetters. Wij zorgen er dan voor dat uw vloer netjes wordt gelegd en dat u er vervolgens jaren plezier van heeft. Ook het onderhoud van een vloer van cementtegels is zeer eenvoudig en kost u dus maar weinig tijd.

Wij sturen u graag een passende offerte

Wilt u ook zo’n mooie vloer van cementtegels in uw woning of kantoorpand? Vraag dan vandaag nog een passende offerte aan. U kunt een e-mail sturen naar info@vannetten.nl. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een reactie krijgt. Heeft u vragen waar u snel een antwoord op wilt? Bel ons dan op telefoonnummer 06 – 55 331 5556.