R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Badkamer verbouwen Friesland

Als u uw badkamer wilt verbouwen in Friesland, moet u zich zeker laten informeren door Robert van Netten. Als specialist in tegels en sanitair, ondersteunen we u graag in de complete badkamer verbouwing!

Service en kwaliteit in Friesland bij het verbouwen van uw badkamer

Als u uw badkamer laat verbouwen is het prettig alle onderdelen onder te kunnen brengen bij één partij. Een partij die overal verstand van heeft. Robert van Netten in Friesland is uw partner in deze. Wij leveren en monteren het sanitair, en leveren en zetten de tegels. Dit stemmen we uiteraard perfect op elkaar af.
 
Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, werken we alleen met topmerken zoals Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx, Geberit, Novellini, Venlo, Wisa, Borma, Dornbracht en vele anderen. We willen dat u jaren kunt genieten van uw badkamer!

Tegels zijn bepalend voor het uiterlijk als u de badkamer gaat verbouwen

Tegels zijn bepalend voor het uiterlijk en de sfeer van de badkamer. Het kiezen van tegels is dan ook een belangrijk onderdeel als u uw badkamer gaat verbouwen. Robert van Netten in Friesland levert als tegelspecialist de wereld aan tegels, bestaande uit de volgende typen:

Al onze tegels zijn bestand tegen hoge belasting, zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en makkelijk schoon te houden. Oftewel, tegels van topkwaliteit!

Wilt u meer weten over wat Robert van Netten voor u kan betekenen als u uw badkamer gaat verbouwen? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Friesland, we informeren u graag!