R.J. van Netten
De specialist in keramische en natuurstenen tegels
Tegelhandel

Grote variatie van de mooiste tegels bij u geleverd of professioneel gezet.

Natuursteen

Prachtige natuurstenen vloeren natuurlijk gelegd door R.J. van Netten.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Keramisch

Keramische vloeren met de look van natuurlijke materialen.

Badkamer renovatie Friesland

Voor een specialist in badkamer renovatie in Friesland gaat u naar Robert van Netten. Wij zitten jaren in het vak en weten hoe we van uw oude badkamer een prachtige en sfeervolle ruimte maken.

Robert van Netten voor uw badkamer renovatie in Friesland

Een renovatie kan u zelf regelen, maar wij raden aan het te laten doen door een ervaren partij. Robert van Netten in Friesland is uw partner in deze. Wij hebben vele badkamer renovaties met succes verricht. Wilt u de renovatie toch liever alleen doen? In dat geval levert Robert Netten de tegels en het sanitair gratis en snel af bij uw thuis.

Of u de badkamer renovatie nu alleen doet of laat doen door Robert van Netten in Friesland, wij werken altijd met scherpe prijzen. Daarnaast werken we met topmerken zoals Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx, Geberit, Novellini, Venlo, Wisa, Borma en Dornbracht. De producten van deze merken zijn duurzaam en van kwaliteit.

Het belang van tegels tijdens uw badkamer renovatie in Friesland

Waarom tegels zo belangrijk zijn bij een badkamer renovatie? Ze zijn bepalend voor het uiterlijk en de duurzaamheid van uw badkamer. Wij helpen u graag bij het maken van u keuze tussen onderstaande type tegels:

Ieder type tegel heeft zijn voor- en nadelen. Hier informeren we u graag over. Waar u ook voor kiest, onze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden en schoon te maken.   

Wilt u meer informatie over Robert van Netten in Friesland? Onze medewerkers vertellen u graag wat we kunnen betekenen voor uw badkamer renovatie.