Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Tegels Workum

Bij Tegelzetbedrijf & tegelhandel R.J. van Netten in Workum vindt u een ruim assortiment aan actuele wand , vloer en mozaïektegels. Tegels voor uw keuken of badkamer tot aan een prachtige natuurstenen vloer, Robert van Netten is dé specialist op het gebied van tegelzetwerk en tegelhandel in Workum en omgeving.

Uw specialist voor wand en vloertegels in Workum

Naast het professioneel zetten van tegels, treft u in onze showroom in Workum een brede selectie aan. Voor uw keuken en badkamer tot aan een prachtige natuurstenen vloer; voor al uw tegelwerk in de omgeving van Workum kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment bestaat o.a. uit:

  • Vloer-;
  • Wand-;
  • Mozaïek-;
  • Cementtegels.

Wilt u ideeën opdoen, of deskundig advies bij het creëren van uw sfeervolle ruimte, dan helpen wij u graag verder bij Van Netten.

Levering en zetwerk van tegels in Workum

Wanneer u bij ons de tegels bestelt kunt u deze tevens door onze specialisten laten zetten. Dit is makkelijk voor u omdat levering en zetwerk exact op elkaar aansluiten. Daarnaast heeft u maar met één contactpersoon te maken. Tegelzetbedrijf & tegelhandel Robert van Netten staat voor een professioneel resultaat. Heeft u vragen of wilt u meer weten op het gebied van tegels en zetwerk in Workum? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Om een goede impressie te krijgen van onze vele steen- en tegelsoorten nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom in Workum. Onze medewerkers denken graag met u mee in het ontwerpen van uw ruimte.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten