Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Tegels Joure

Komt u uit Joure en omgeving en bent u op zoek naar een ervaren tegelspecialist, dan bent u bij tegelzetbedrijf en tegelhandel van Netten aan het juiste adres. Bij ons kunt u uit vele soorten tegels verkrijgen zoals;

  • Hardsteen
  • Natuursteen
  • Basalt

Hardstenen tegels zijn te verkrijgen in verschillende afwerkingen. Wij maken hier onderscheid tussen een gezoete hardsteen, waar wij keus hebben uit verschillende gradaties afwerkingen.
Een andere variant is de classic hardsteen, deze kenmerkt zich vooral aan zijn klassieke uitstraling. De classic tegels zijn uitermate geschikt voor het creëren van een warme look in uw woning. Ook kunnen wij praktisch alle soorten natuursteen en Basalt leveren. Hebben we het niet op voorraad, dan kunnen we deze voor u nabestellen.

Wilt u meer weten over ons assortiment tegels, kijk dan verder op onze site of kom lang in onze showroom in Workum.

Levering en montage van tegels voor Joure en omliggende plaatsen.

Bij tegelzetbedrijf en tegelhandel van Netten kunnen we u het complete pakket leveren. De tegels die u heeft gekozen kunnen onze specialisten tevens bij u thuis in Joure komen plaatsten. Dit levert voor u extra gemak op en minder stress. U heeft te maken met een contactpersoon die van begin tot aan de oplevering alles coördineert en samen met u meedenkt en overleg pleegt.

Van Joure naar onze Showroom

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment aan vloer-, wand-, en mozaïektegels? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Workum, deze is vanaf Joure goed bereikbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van levering en zetwerk van tegels in Joure? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Onze medewerkers staan klaar om u een passend advies te geven en met u mee te denken. Wij zijn vrijdagavond en op zaterdag geopend, en door de week kunt u op afspraak bij ons langskomen.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten