Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Overige natuursteen

Naast hardsteen, leisteen en marmer hebben we ook andere natuursteensoorten in ons assortiment. Daarvan lichten we er 3 uit: travertin, graniet en basalt. Lees hieronder meer over de kleuren en eigenschappen van deze natuurstenen.

Travertin
Travertin heeft onregelmatige poriën en is geschikt als vloer. Deze steensoort is voornamelijk verkrijgbaar in de kleuren licht- en donkerbeige en licht- en donkerbruin.

Graniet
Graniet is afgeleid van het Latijnse granus, wat korrelig betekent. Graniet heeft dan ook een korrelige structuur en kan gebruikt worden voor de aanleg van vloeren, en als wandbekleding of keukenblad. Kiest u voor deze natuursteen, dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Van rood tot zwart, van lichtbeige tot donkerbruin.  

Basalt
Basalt is een vulkanisch stollingsgesteente dat ontstaat bij de stolling van lava. Deze vulkanische steensoort is verkrijgbaar in de kleuren zwart en donkergrijs.

Wilt u weten hoe deze natuursteensoorten erin het echt uitzien? Breng dan een bezoek aan onze winkel waarbij allerlei soorten uit ons assortiment te zien zijn.  
 

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten