Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Keramische vloer betonlook

Bent u op zoek naar een keramische vloer met een prachtige betonlook voor in uw woning of pand in Workum? Dan bent u bij tegelzetbedrijf R. J. van Netten aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk dé specialist op het gebied van keramische en natuurstenen tegels. Een keramische vloer met betonlook is een duurzame keuze en valt bovendien bijna niet van een echte betonnen vloer te onderscheiden. Wij verkopen, leggen en onderhouden met genoegen op professionele wijze uw nieuwe vloer. Op Robert van Netten kunt u vertrouwen!

Haal nu uw keramische vloer met betonlook in huis in Workum

Het voordeel van een keramische vloer met betonlook in huis, is niet alleen dat dit buitengewoon mooi staat, maar ook dat de vloer slijt, kras, vuurvast en eenvoudig schoon te houden is. Een keramische vloer in uw huis in Workum zal zelfs bestand zijn tegen ravottende huisdieren, spelende huisdieren en hoge, puntige hakken. Regelmatig opschuren of opnieuw lakken is niet nodig. Ook is een keramische vloer ideaal voor in een keuken of badkamer, waar de vloer al snel nat wordt.  

Neem contact op

Wilt u meer weten over een keramische vloer met betonlook voor bij u in huis? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer 06 55331556, ons een e-mail sturen info@vannetten.nl of langskomen bij ons bedrijf aan de Eniggaburren 4-6 in Workum. Ook kunt u onlangs ons contactformulier invullen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij tegelzetbedrijf R. J. van Netten staan we voor u klaar.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten