Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl
Prijs en informatie aanvraag
  • Ik wil graag een keramische vloer

Keramische vloer Friesland

Wilt u een keramische vloer in Friesland laten realiseren door een ervaren onderneming? Dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis te maken met de mogelijkheden van Tegelzetbedrijf R. J. van Netten. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden wanneer u interesse heeft in een keramische vloer in Friesland. Wij zijn actief door heel de provincie en kunnen u dan ook altijd van dienst zijn met een vloer naar wens. Als u een keramische vloer in Friesland wilt, dan luisteren wij graag naar uw specifieke voorkeuren. Op basis daarvan kunnen wij met u mee denken over de juiste oplossing.

De keramische vloer in Friesland uitzoeken

Het maken van een keuze voor een keramische vloer in Friesland is niet eenvoudig. Er komt veel op u af. Niet alleen heeft u de keuze uit diverse soorten vloertegels, maar er zijn ook eindeloos veel kleuren, sferen en stijlen. Het is daarom goed om de tijd te nemen voor het uitzoeken van een keramische vloer in Friesland. Wij kunnen u uiteraard altijd adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. U kunt altijd bij ons terecht voor het uitzoeken van een mooie keramische vloer in Friesland. Wij zijn gevestigd aan de Eniggaburen 4-6 in Workum.

Neem contact op

U bent bij ons altijd van harte welkom wanneer u een keramische vloer in Friesland wilt laten realiseren in uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u gegarandeerd de vloer die u zoekt. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 06 – 55 331 556 of mailen naar info@vannetten.nl

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten